top of page

Saját utam és tapasztalataim

 

 

8 évet éltem külföldön, a világ különböző pontjain: Kanadában, Belgiumban, Spanyolországban, Németországban, Argentinában. Megtapasztaltam az egyedül külföldön dolgozni lét előnyeit és hátrányait. Többek között az is, hogy milyen amikor nagyon sok ember vesz körül, mégis néha egyedül érzed magad. Más kultúra, mások a barátkozási szokások. Tartottam a családommal, barátaimmal a kapcsolatot, mégsem volt ugyanolyan mintha ott lettek volna, vagy rendszeresen beszélgetni tudtam volna valakivel magamról, örömömről, bánatomról, a lelkem változásairól. Illetve született meg bennem a vágy a mélyebb önismeretre.

Emlékszem Spanyolország Costa del Sol részén éltem azt az életet amit megálmodtam magamnak: izgalmas, kihívásokkal teli munka a diplomáciában, tengerparti apartman, nagy társasági élet, utazások, jólét, és azt éreztem ahogy ültem a nappalimban, hogy elfogyott belőlem a tűz, a motiváció. Feltettem magamnak a kérdést, hogy mi értelme itt a létemnek?

23 éves voltam ekkor.

 

Pár évvel később Németországban éltem, amikor az egyéni önismereti üléseket elkezdtem. Online, mert a hölgy akihez jártam Magyarországon élt. Az, hogy heti rendszerességgel beszéltem valakivel, aki a hétköznapi problémáimat olyan figyelemmel és együttérzéssel hallgatta meg, hogy már ettől könnyebb lett a lelkemnek, és aki az önismeret útján is elkezdett terelgetni, rengeteget segített nekem. Ekkor már kiléptem a diplomácia világából, a jóga, pszichológia irányába indultam tovább. Jártam az Integrál Akadémiára, rengeteget tanultam, gyakoroltam, tréningeken, elvonulásokon vettem részt. (Lásd a rólam részben.) Majd pedig azt vettem észre, hogy én is azzal szeretnék foglalkozni, hogy másokat vezetek közelebb önmagához. Hihetetlenül vonz az emberek megértése, hogy mi motivál valakit a cselekedeteiben, párkapcsolataiban, illetve hogy vajon megtalálta- e az itt létének, életének az értelmét.

 

Például ezekre és sok más kérdésedre kaphatsz választ ha megkeresel, és együtt indulunk el felfedezni a belső világodat. Várlak ezen az izgalmas utazáson! :-)

Bővebben saját utam

Bővebben

bottom of page